Dom > o nama

LYX kamena sagrađena u 2005 godine, nalazi se u Xiamen, Kina. Mi smo profesionalni proizvođač kvarc nape ploče i pločice za stambene i komercijalne projekte. Naša tvornica je površine više od 21,520 M2, te posjeduje potpuno automatske linije, godišnja proizvodnja kvarc ploče do 100, 000M 2.

LYX kvarc linija slijediti stroga kvaliteta zahtjevan sistem za proizvodnju kvalitetne nape, ploče i pločice koje zadovoljavaju sve tehničke specifikacije. Zahvaljujući naš tim iskusnih i visoko motiviranih djela, pružamo velikih razmjera od moderan boja i različitih debljina od 12 do 30 mm za klijenta.

Posljednjih godina proizvodi kvarcni su uglavnom izvoz u SAD, Kanadi, Australiji i Europi, smo ne samo dostaviti vlastite kvarc, ali također proizvode prilagođene boje na zahtjeve klijenata. Klijenti širom svijeta su iskreno dobrodošli da nas kontaktirate, mi ne samo vam dostaviti pravo materijala kvaliteta uz konkurentnu cijenu, ali isto tako pružiti vam lijepo usluge putem brze reakcije s konstruktivnim rješenjima.

Da surađuju zajedno to stvoriti briljantne budućnosti.