Umjetni čista boja kuće Depo kvarc Countertops

Umjetni čista boja kuće Depo kvarc Countertops
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Lianyuxing je jedan od najboljih Kina umjetne cista boja kućna radinost kvarc countertops proizvođača i dobavljača, dobrodošli da provjerite cijenu za masovno umjetne cista boja kućna radinost kvarc nape s nama i dobiti besplatni uzorak od nas, ili veleprodaja najbolje cijene i visoke kvalitete popularne modne i vruće prodaja i umjetne cista boja kućna radinost kvarc countertops fabricator od nas.

Umjetni čista boja kuće Depo kvarc Countertops

Kvarc je drugi najzastupljeniji mineral u kontinentalna kora, nakon feldspatski. Sastoji se od kontinuiranog okviru SiO4

Silicij-kisik tetraedarski, svaki kisika između dva tetraedarski, daje ukupni formule SiO2.

Kvarcni kamen – jedan od prirode najteže minerala - i kroz revolucionarna tehnologija, stvorili smo ovaj moderno, prirodno i zeleni površinski materijal. Umjetne kvarcni kamen su neporozne, otporna na mrlje i je skoro održavanje besplatno. To je idealno, najpraktičniji izbor za poslovni i stambeni interijer aplikacije.

Umjetni kvarcni kamen:

Umjetni kvarc se sintetizira visoke čistoće izbijeljenim 93% kvarcni kamen, 7% polimerni materijal i male količine anorganskog pigmenta pod vakuum i heterogenih materijala agregacije tehnologijom.

Također poznat kao kamen projektirana, umjetni mramor je mješavina marblepowder, smole, pigmenta baci pomoću vakuum oscilacija u obliku bloka. Ploče su zatim proizvodi rezanje, brušenje i poliranje. Somefactories su razvili poseban, niske viskoznosti, visoke čvrstoće poliesterske smole za poboljšanje tvrdoće, čvrstoće i sjaja i smanjiti waterabsorption.


Naše prednosti

(1) boja i uzorak ujednačeno, izbjegavajte boja sjenčanja.

(2) tvrdoća i čvrste, ali lakši od prirodnog kamena.

(3) visoka nule, otpornost na kiseline, sobe zračenja, protu-zagađenje, lako se čiste.

(4) niske vode absorptivity

(5) trajni i nema pucanja vena

(6) slično kao prirodni mramor.

Upit